Харчування

26.Гру.2022

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі М’ясо яловиче великий шматок, м’ясо свинини великий шматок, тушки курей, філе куряче (ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 року № 710 «Про ефективне використання державних коштів»  Предмет закупівлі – М’ясо яловиче … Продовжити читання “Закупівля ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо”

Детальніше
08.Сер.2022
Детальніше
25.Січ.2022

Наші харчові звички й уподобання формуються з дитинства та впливають на основні показники здоров’я від народження до останніх днів життя. Але чи ви знали про те, що вони можуть успадковуватись наступними поколіннями? Тому так важливо формувати правильні харчові звички та дотримуватись здорового харчування на всіх етапах життєвого шляху. Статистика свідчить, що дев’ять із десяти передчасних … Продовжити читання “ЯК ХАРЧУВАННЯ ВПЛИВАЄ НА ЗДОРОВ’Я ВПРОДОВЖ ЖИТТЯ”

Детальніше
25.Січ.2022

Харчові звички дітей дошкільного та початкового шкільного віку формуються не лише у дитячому садку, школі — значний вплив на цей процес має і сім’я. Від того, чи правильно харчується молода людина, залежать її здоров’я, розумова та фізична працездатність, пам’ять і увага. Харчова поведінка впливає й на ефективність навчання, що є вкрай важливим для дошкільного та … Продовжити читання “ЯК БАТЬКИ МОЖУТЬ ДОПОМОГТИ ДІТЯМ ПОЛЮБИТИ ЗДОРОВУ ЇЖУ”

Детальніше
25.Січ.2022

Мішечок з цукром, поруч з яким пресований в кубиках коричневий та білий цукор. Усім відомо, що цукор є джерелом енергії. Водночас його надмірне споживання порушує енергетичний баланс і призводить до зайвої ваги й ожиріння. Тому Всесвітня організація охорони здоров’я радить вживати не більш ніж 25 грамів цукру на добу. Водночас результати дослідження Асоціації дієтологів України … Продовжити читання “СКІЛЬКИ МОЖНА СПОЖИВАТИ ЦУКРУ”

Детальніше